10.02.2021

Честит празник на всички!

l
18.01.2021

Детска градина „Слънце“ Шумен представя пред родители и Шуменската общественост нови фолклорни носии дарени с проект „Да съхраним традициите!“ от „Шуменско училищно настоятелство“ Децата са щастливи, а екипът на ДГ“Слънце“ Ви благодари! Българските традиции трябва да се пазят и предават на поколенията!

06.11.2020

Детска градина „Слънце“ Шумен Удовлетворени от двудневния курс в електронна среда с д-р Галина Хайдар на тема „Пожарна безопасност. Превенция на риска и спасяване“ Човешкият живот е безценен! А ние в детската градина отговаряме за много! Специални благодарности за г-жа Дима Иванова – Директор на сдружение „Център за обучение и квалификация“ Обучение в условия на COVID 19!

13.10.2020

Детска градина „Слънце“ Шумен изказвам огромна благодарност за доброволчески труд на бащите от група „Звездичка“! И специалното начало от родителите на Мелиса Джавидова! Благодаря, че сме заедно в името на децата!

29.06.2020

В ДГ “Слънце“ пътните полицаи Йордан Жеков и Синан Хюсеин припомниха на децата основните правила при управление на велосипеди и тротинетки. Въпреки че децата показаха много добри знания, полицаите не пропуснаха да им дадат ценни съвети за безопасността им. Напомниха им да се возят винаги на задната седалка на автомобилите на столче и задължително с предпазен колан.

17.06.2020

Екологичното възпитание в предучилищна възраст е своеобразен организиран процес на педагогическо взаимодействие, насочен към конкретни цели – поставяне основите на положителното отношение на личността към природата чрез усвояване на знания за нея, формиране на интелектуални, нравствени, естетически качества, както и овладяване на подходящи начини за взаимодействие на детето от предучилищна възраст с природата.Елате при нас в ДГ „Слънце“.