20.02.2020

Децата от гр.“Гъбка“ и гр.“Щурче“ пред паметника на Васил Левски

17.02.2020

Седмично меню за 23.03.2020 г. – 27.03.2020 г.

23-27март-2020 г
17.02.2020

Седмично меню за 16.03.2020 г. – 20.03.2020 г.

16-20 март-2020 г
17.02.2020

Седмично меню за 09.03.2020 г. – 13.03.2020 г.

09-13 МАРТ 2020
17.02.2020

Седмично меню за 02.03.2020 г. – 06.03.2020 г.

2-6 март-2020
11.02.2020